ההסכם כולל טבלת שכר מעודכנת שנותנת ביטוי לעלייה במדד המחירים וגם להתקדמות המקצועית של העובדים. בנוסף יושבו במסגרת המו"מ מחלוקות לגבי תאריך התחלת העבודה של מספר עובדים ותיקים מאוד, כן הוסדרו סוגיות כמו שקיפות, שיפור הטיפול בנושא תאונות עבודה ובטיחות, ופיצוי לעובדים שלא קיבלו תשלומים שונים.
מוסך צרפתי מעסיק כ-75 עובדים (כולל כ-60 תושבי הרשות הפלסטינית בנוסף לכ-15 עובדים תושבי ירושלים ישראלים ופלסטינים). מדובר במוסך גדול, ובו מחלקות לסוגי משאיות שונות, מחלקה לרכבים פרטיים, ומחלקה לטיפול ברכבים צבאיים. מוסך צרפתי מהווה אחד המעסיקים הוותיקים והגדולים באזור התעשייה מישור אדומים, והראשון שכאמור הסדיר את תנאי העבודה אצלו בהסכם קיבוצי בשנת 2017.
ההסכם החדש מלמד שגם בתנאים הקשים של היום יכולה מנהיגות אחראית ונבונה משני הצדדים להגיע להסכמות שמשרתות את טובת העובדים והחברה ומטפלות בכל בעיות העובדים השוטפות.
על ההסכם חתמו מצד מען – המנכ"ל אסף אדיב ונציג ועד העובדים מר חאתם אבו זיאדה, ומנהל המוסך מר מוריס צרפתי.
עובדת פלסטינית-ירושלמית העיזה ועמדה על שלה והצליחה לבטל האשמת שווא בגניבה ופיטורים שרירותיים
שוק העבודה במזרח ירושלים משתנה: נשים מתחילות להבין שהן לא חייבות להיות רק נשים שמרצות את כולם וכי יש להן זכויות והן יכולות להרים את קולן. אתן לא לבד! הקשבנה לסיפור של עולא, שיחד עם 'מען' הצליחה לעמוד מול כוונת מעסיקה לפטרה אחרי שהואשמה על ידי המנהלת הישירה שלה בגניבה: