בראשית אוקטובר 2012 ערכה משלחת של ארגון העובדים מען ביקור בדנמרק והולנד במטרה להדק את הקשר עם האיגודים המקצועיים במדינות אלו. המשלחת כללה את מנכ"ל מען, אסף אדיב, ואת נציג עובדי מחצבת סלעית, ניאז קדאדחה, תושב עטרה שליד רמאללה. בפגישותיה השונות בטאה המשלחת את הניסיון הייחודי של ארגון העובדים מען, שיהודים וערבים שותפים בבנייתו תוך מחויבות הדדית למאבק למען כל עובד ללא קשר להשתייכותו הלאומית או הדתית.
המשלחת נפגשה עם בכירים במחלקה של הסולידריות הבינלאומית של הפדרציה של האיגודים של דנמרק (LO), כמו גם מפגש עם ביארנה לארסן, הממונה על קשרי סולידריות בינלאומיים במסגרת האיגוד הגדול בפדרציה – איגוד עובדי הצווארון הכחול (3F). בנוסף השתתפו חברי מען בפעולות מחאה שמארגן האיגוד המקצועי בימים אלו נגד חקיקה אנטי פועלית ובתביעה לשיפור מצבם של מובטלים. חברי המשלחת של מען אף הוזמנו לנאום באחת ההפגנות ביום ג' 2.10 בקופנהאגן. את המשלחת אירחו וליוו שני חברי פרלמנט ממפלגת השמאל ("החזית של אדום ירוק") פין סוורנסן וכריסטיאן ג'והל, שאף ארגנו את סדר היום של הביקור שכלל הכרות עם סניפים שונים של האיגוד.
אחד המפגשים המיוחדים בו השתתפו ניאז קדאדחה ואסף אדיב היה עם אנשי הועדים של צוותי הקרקע של חברת התעופה הסקנדינבית SAS שנמצאים כיום בפני מבחן מורכב של העברת בעלות של פעילות הקרקע לחברה אחרת. הפעילים הדנים, רובם המכריע עובדי כפיים בנמל התעופה הבינלאומי של קופנהאגן, ניהלו יום של דיונים על טקטיקה במאבק מול החברה החדשה, אך פינו זמן כדי להכיר את נציגי מען, וגילו עניין רב בניסיון של בניית איגוד של עובדים יהודים וערבים בארץ שיש בה סכסוך לאומי קשה.
לביקור של משלחת מען בהולנד נתן חסות איגוד עובדי הסקטור הפרטי ההולנדי (FNV Bondgenoten), האיגוד הגדול ביותר בהולנד הכולל כחצי מיליון עובדים. את הביקור ארגנה סאשה מייג'ר, עוזרת של נשיא האיגוד, והוא כלל פגישות עם נשיא האיגוד, הנק ואן דר קולק, עם רכז המחלקה האירגונית פיטר מוסדורף, עם ועדת הסולידריות של האיגוד, ועם מנהיגי איגודים ענפיים המסונפים לאיגוד העל. בנוסף קיימה המשלחת פגישה בה השתתפו גם פעילים מאיגוד עובדי המדינה ABVACABO הפעילים בנושא הסולידריות עם העם הפלסטיני.
ביום ה' 4.10 הוזמנו נציגי מען לכינוס חודשי של פעילי איגוד עובדי הנקיון והסיוע (Domestic Workers Union) שכולם מהגרי עבודה בהולנד (חלקם אף ללא היתרי עבודה). מהגרי העבודה מהפיליפינים, אינדונזיה, הודו, גאנה, מדינות צפון אפריקה ואחרים זוכים כאן לגיבוי וסיוע של האיגוד המקצועי ההולנדי ונאבקים על זכויותיהם והשגת הסכם וחקיקה שתגן עליהם. המפגש של נציגי מען איתם היה מרגש במיוחד. המצב של העובדים הפלסטינים במחצבת סלעית עליהם סיפר ניאז קדאדחה הזכיר לרבים מהם את התנאים בהם הם מועסקים, והאומץ של עובדי סלעית היווה עבורם מקור השראה.